L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA ORGANITZA UN ANY MÉS EL PROGRAMA “VOLUNTARIS PER LA LLENGUA”, DESPRÉS DE L’ÈXIT RECOLLIT L’EDICIÓ PASSADA.


L’associació de Voluntariat de Tordera organitza un any més el programa “Voluntaris per la llengua”. Aquesta campanya té com a objectiu principal promoure el voluntariat lingüístic de manera que, ciutadans catalanoparlants dediquin una hora a la setmana a conversar amb alumnes de nivell inicial de català per tal d’ajudar-los a reforçar el seu aprenentatge del català oral o amb persones que el vulguin aprendre.

Tots els interessats que vulguin participar com a voluntaris lingüístics caldrà que es posin en contacte amb l’Associació de Voluntariat de Tordera, situada als despatxos de plaça de la Concòrdia, o bé trucant a l’Oficina de Català de l’Ajuntament, al telèfon 93.764.37.17.
La campanya “Voluntaris per la llengua” rep el suport del Consorci de normalització lingüística i de la Generalitat de Catalunya, en conveni amb l’Associació de Voluntariat de Tordera.