L’organització de l’Aplec de l’Erola anuncia que enguany no es podrà celebrar la festa


L’equip coordinador de l’Aplec de l’Erola a Hortsavinyà, el Cau de Pineda informa que queda suspesa la festa d’enguany. Segons un comunicat, «la situació actual no permet que es pugui celebrar l’Aplec de l’Erola encara que això produeixi tristesa». En un to distès diuen que «de ben segur, respirar l’aire net i pur del Montnegre seria potser un bon remei, però enguany no podrà ser». Escoltem, Pep Basart del Cau de Pineda.

pep basart

L’organització també diu que «possiblement algú podrà passejar per aquestes muntanyes i viure l’aplec de forma personal, o en família, i qui sap, si anant fins la mateixa ermita de l’Erola, per posar-hi un ramet de flors i fulla verda, i mantenir així el seu esperit».

Recordem que l’Aplec de l’Erola es celebra a Hortsavinyà el diumenge de la Pasqua Granada. Enguany era el 30 de maig.

L’organització sempre va a càrrec d’una comissió formada pel Cau de Pineda, els veïns d’Hortsavinyà, persones a nivell particular i amb el suport de diversos estaments, entitats, l’Ajuntament de Tordera i la Diputació de Barcelona.