El Cap reforça l’atenció psicològica a domicili


El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Tordera ha reforçat el servei d’atenció al pacient habilitant un servei presencial i a domicili per atendre consultes de caràcter psicològic i psiquiàtric. Tot i que la majoria de consultes de caràcter no urgent es mantenen telemàticament, tal i com s’ha fet fins ara, un professional del servei psicològic del CAP ha començat ja a fer visites als domicilis dels pacients.

El director del CAP Tordera, Leonardo Heredia, ha afirmat en declaracions a Ràdio Tordera que la situació anòmala del confinament ha produït patologies o trastorns que són necessaris tractar i analitzar. L’escoltem.

leonardo psicologo

Insomni o depressió són algunes de les conseqüències més freqüents que han aparegut en aquests darrers dies. Per qualsevol dubte poden posar-se en contacte amb el CAP Tordera al telèfon: 937 64 27 90.