La Biblioteca de Tordera promou el “Projecte escriu un llibre”


Des de la Biblioteca de Tordera s’han posat en marxa activitats molt entretingudes i creatives tant pels més joves com pels adults de la casa. Una de les activitats tracta d’escriure un llibre perquè el votin entre els millors.

El “Projecte escriu un llibre” va adreçat a nois i noies entre 10 i 16 anys. L’objectiu és col·laborar amb un escriptor/a en la redacció d’un llibre. Ho explica la responsable de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

projecte escriu un llibre

Aquest projecte del Servei de Biblioteques està pensat per millorar la competència lectora a través de la participació i de la creació literària conjunta entre autors i lectors. Si vols participar-hi, escriu-nos a b.tordera@diba.cat per inscriure’t. Més info: http://biblioteques.gencat.cat/escriu