Les instal·lacions de Soccerland Catalunya de Tordera es queden sense activitat esportiva i ja esperen una possible revifada turística per a finals d’estiu


Un dels sectors més tocats per la crisi del coronavirus és el sector turístic esportiu. A partir de setmana santa fins als mesos de tardor, des de Soccerland Catalunya tenien programats tot un seguit de tornejos i stages, amb la participació d’equips d’arreu del món, que molts d’ells s’han suspès i ajornat per properes dates. L’activitat a hores d’ara en els més de 10 camps de futbol de gespa natural és totalment nul·la i es viu amb la incertesa de saber quan es podrà tornar a la “normalitat”. Jordi Linares responsable del projecte explicava al Show dels Esports l’afectació que han tingut des de l’esclat del Covid-19.

Linares afectacio 1

Linares feia un possible pronòstic de com viuran els propers mesos amb l’esperança de l’aixecament de fronteres per part dels diferents governs i la revifada econòmica turística esportiva de les entitats.

Linares afectacio 2

Us recordem que des de finals del 2019, es va fer el canvi de nom dels antics camps de futbol de gespa natural top-ten a Soccerland Catalunya.