Puja un 170% el nombre de famílies ateses pel CDAR en els darrers tres mesos


El nombre de famílies ateses al centre de distribució d’aliments i roba de Tordera continua creixent. Segons dades del mateix centre, el mes de febrer atenien a 80 famílies, el març aquest número va incrementar fins a les 133 famílies i les darreres dades d’abril ens indiquen que atenen a 217 famílies. Això significa un increment del 170% de famílies ateses en només tres mesos, coincidint amb la crisi sanitària.

Aquesta forta demanda provoca que hi hagi una reducció d’estoc de productes bàsics com arròs o oli d’oliva. La situació també implica un augment de la despesa en fruita i verdura. Per aquest motiu, el centre fa una crida a persones o comerços que vulguin fer un donatiu que es posin en contacte amb ells. Escoltem el coordinador del CDAR Manel Salvador.

demanda aliments 2

Per tal de poder realitzar la donació, això sí, es demana prèviament contactar amb el Rebost d’Aliments al telèfon 93 764 24 26. Des d’allà es donaran les indicacions per tal de poder ajudar complint les mesures de seguretat.

El Rebost “De Tots” està situat al Polígon de Can Verdalet de Tordera.