Darrer dia per participar en el recapte d’aliments solidari a Tordera


Avui divendres, ERC finalitza la recollida d’aliments pel CDAR (Centre de  Distribució d’Aliments i Roba) de Tordera. Motivats per la crisi econòmica provocada pels efectes de la Covid-19 i per l’augment de la demanda d’ajudes a les famílies vulnerables, els integrants d’ERC Tordera han organitzat un sistema de recollida d’aliments a domicili. Ho explica la coordinadora de la recollida d’aliments, Sònia Purificación.

sonia recapte1

Per poder donar aliments només has de posar-te en contacte amb la Sònia Purificación al telèfon 637 50 78 09 mitjançant una trucada o un Whatsapp. Després de detallar els productes que vols donar al CDAR se’t comunicaran els detalls de la recollida al teu domicili. Els aliments que es demanen amb urgència són la llet sencera i productes per a nadons, però tota mena d’aliments també es necessiten. La Sònia Purifiicación també explicava què es el CDAR ii la seva situació actual.

sonia recapte2

Durant tots aquesta jornada de divendres teniu temps per participar a la campanya.