L’Àrea d’Ocupació explica en vídeos informatius com inscriure’s a les borses de treball telemàticament


L’Àrea d’Ocupació de Tordera realitzarà setmanalment vídeos informatius per a totes les persones que es troben en procés de recerca activa de feina. A través dels vídeos s’informarà de com fer els tràmits telemàtics d’inscripció a les diferents borses de treball, així com per resoldre dubtes a l’entorn de l’atur i oferta formativa.

En declaracions a Ràdio Tordera, l‘Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia s’ha mostrat preocupat pel creixement de l’atur els darrers mesos per culpa de la crisi sanitària. Garcia apunta que cal prioritzar la formació dels treballadors i impulsar polítiques de reactivació de l’economia.

alcalde ocupació 1

Joan Carles Garcia explica que segons els experts la recuperació empresarial en aquesta crisi sanitària serà més ràpida que en les crisis econòmiques.

alcalde ocupacio 2

Per consultes o dubtes sobre ocupació podeu enviar correu electrònic a insercio.tordera@tordera.cat