IniciAppEl servei d’Urgències de l’Hospital de Calella organitza sessions de meditació matinals...

El servei d’Urgències de l’Hospital de Calella organitza sessions de meditació matinals per als professionals

L’arribada de la Covid-19 ha provocat una situació nova per a tothom, sobretot per a tot el personal vinculat a l’àmbit sanitari. El nou escenari ha generat, en molts casos, sentiments difícils de gestionar com són l’angoixa, la por, la tristesa o l’estrès.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ja es va posar a disposició de tots els professionals, des de l’inici de la pandèmia, un programa de suport psicològic per a totes les persones que ho poguessin necessitar en un moment determinant.

Al llarg d’aquestes setmanes, han sorgit altres iniciatives complementàries a aquest recurs. Des del servei d’Urgències de l’Hospital de Calella han posat en marxa des de finals del mes de març sessions de meditació, entre 10 i 15 minuts de durada, per a tots els professionals que hi vulguin assistir, treballin o no al servei d’Urgències. Ho explica la doctora Emilia Cortés. 

Emilia Cortés

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de la coach Bárbara Giraco, que és l’encarregada de dirigir les sessions a través de videoconferència. En aquestes sessions, que s’organitzen cada matí de 8:30h a 8:45h a la sala de reunions del servei d’Urgències de Calella, s’hi treballa la respiració profunda per trobar la calma dins d’un mateix i poder afrontar el dia amb més serenor.

ÚLTIMES NOTÍCIES