Mor als 76 anys el president del CBTordera Lluís Mota


Tal i com ha comunicat la família a l’equip d’esports de Ràdio Tordera, el president del Club Bàsquet Tordera Lluís Mota ens ha deixat aquesta matinada després d’una llarga malaltia a l’edat dels 76 anys. Des del 2005, agafant el relleu de l’expresident Cristòbal Fernàndez, l’empresari barceloní va convertir la seva estima pel bàsquet torderenc en un projecte sòlid i de referència per a la zona. L’entitat va arribar a tenir més de 20 equips en competició durant la seva etapa més positiva impulsant així a l’ajuntament, la demanda de la construcció del Pavelló dels Països Catalans.

Durant l’etapa d’en Lluís Mota com a president es van impulsar projectes units amb el poble aconseguint així una massa social important pel club. El febrer del 2010, es van convocar eleccions al CBTordera amb en Santi Barrera com a altre possible candidat a la presidència. Uns comicis que van aixecar molta expectació i que finalment va acabar guanyant novament Mota.

La flama del CBTordera es va anar apagant amb l’aparició del CEEB Tordera l’any 2013 amb diversos conflictes esportius pel mig. Un fet que va provocar una profunda divisió en el bàsquet torderenc.
Malgrat que el 2017 va haver-hi un intent de retornar a impulsar el club groc i vermell, el projecte segueix a hores d’ara tancat.

Des dels Esports de Ràdio Tordera volem donar un agraïment sincer a la família d’en Lluís per tot el suport donat durant aquests anys. En Lluís a més, havia col·laborat dins del programa de l’Ara i Aquí compartint receptes setmanals de cuina en el programa dels matins de l’emissora. Et recordarem sempre i gràcies per la feina feta.