Es reincorpora personal confinat de jardineria i brigada de l’ajuntament


Aquesta setmana s’han reincorporat a l’Ajuntament alguns treballadors del servei de jardineria i brigada municipal. Atès que no eren serveis essencials, aquests treballadors estaven confinats a casa com la resta de la ciutadania. Durant les darreres setmanes, a través de les xarxes socials, s’havien produït moltes queixes pel mal estat de parcs i marges. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia recorda que els treballadors de jardineria no eren personal essencial i que per aquest motiu s’havien posposat aquestes tasques i d’altres no urgents.

alcalde jardineria

Amb aquesta reincorporació de treballadors l’ajuntament continuarà aplicant les mesures de seguretat i prevenció necessàries que garanteixin la seva seguretat laboral.