IniciNoticiesEntitats L'ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA COMENÇA UNA CAMPANYA BENÈFICA PER AJUDAR...

L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA COMENÇA UNA CAMPANYA BENÈFICA PER AJUDAR ALS DAMNIFICATS DE LES INUNDACIONS DE HAITÍ I REPÚBLICA DOMINICANA.

L’associació de Voluntariat de Tordera, engega una campanya per recaptar diners pels damnificats de les inundacions de Haití i la república dominicana.

A banda de recollir diners, l’entitat vol conscienciar a la població de tota la problemàtica i fer una crida als torderencs a col·laborar en la causa.
Per aconseguir les aportacions econòmiques, l’entitat ha organitzat per aquest diumenge, una parada en el mercat on es vendran productes del comerç just, promoguts per intermon.

D’altra Banda, pel 27 de novembre, s’ha organitzat un festival benèfic amb la participació de diversos grups torderencs i de la comarca.
L’associació de Voluntariat, també prepara per el 30 de novembre una xerrada amb Santi Bolivar, membre d’Intermon-Oxfam, que parlarà sobre la pobresa al mon i la situació d’Haití.

La campanya de solidaritat i cooperació amb el poble haitià i de la República Dominicana també es farà extensiva a les escoles mitjançant la instal·lació de guardioles per fer-hi donatius i la distribució de fulls informatius de la campanya.
De cara l’any vinent, l’associació de voluntariat de Tordera pretén seguir treballant per la causa, amb diverses activitats i col·laboracions amb intermon oxfam, l’associació de comerciants i la biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES