Aquesta tarda la Biblioteca organitza una trobada virtual amb l’escriptora Najat El Hachmi


La Biblioteca de Tordera informa que aquesta tarda, tindrà lloc una nova trobada virtual. En aquesta ocasió serà a càrrec de l’escriptora Najat El Hachmi gràcies al programa “Lletres en viu” de la Institució de les Lletres Catalanes. La trobada es centrarà en parlar de la seva última obra “Sempre han parlat per nosaltres” però és oberta a tothom i hi haurà una introducció sobre ella i el seu recorregut. La responsable de la biblioteca, Sílvia Anfrons en dóna detalls de l’activitat.

biblioteca xerrada 1

Aquesta activitat està inclosa dins del marc del Club de lectura i és oberta a tothom. La Sílvia explica que la xerrada virtual es farà a través de ZOOM i per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a b.tordera@diba.cat.

biblioteca xerrada 2

Podeu ampliar informació a l’enllaç de l’esdeveniment al Facebook https://www.facebook.com/events/273553610331225