Les sardanes dels torderencs Carles Llopart i Conrad Rafart arriben a la final del concurs la sardana de l’any


Els torderencs Carles Llopart i Conrad Rafart han aconseguit un bitllet per a la final del concurs la sardana de l’any, impulsada per la confederació sardanista de Catalunya. A través de 4 semifinals i de la votació popular s’escollien les 8 sardanes finalistes. Les composicions d’en Carles i en Conrad van ser de les millors valorades i passen directament a la final.

En Carles Llopart presenta la sardana ‘Reconeixament’ lligada a la cultura i història de Tordera. Aquesta sardana va néixer per ser un homenatge als antics membres de l’entitat La Nostra Dansa. En declaracions a Ràdio Tordera, Carles Llopart agraeix el suport de familiars i amics per aconseguir aquesta fita.

Carles Llopart finalista 1

En Conrad Rafart arriba a la final amb la sardana ‘Present serà present’. Ell mateix explica l’origen de la sardana.

Conrad finalista 1

Conrad Rafart es mostra satisfet i  il·lusionat amb el camí que està fent la seva sardana en el concurs.

Conrad finalista 2

El concert final ‘La sardana de l’Any’ previst pel 30 de maig al teatre La Faràndula de Sabadell, ha quedat ajornat inicialment per la tardor, a l’espera de poder confirmar una nova data. En Carles Llopart, explica que durant la final les 8 sardanes finalistes s’enfrontaran en el concert final.

Carles Llopart finalista 2

Des de la confederació sardanista de Catalunya i l’Ajuntament de Sabadell confien en poder realitzar el concurs a la tardor, sempre i quan les autoritats sanitàries ho permetin.