Cs Tordera demana a l’Ajuntament que anul·li les taxes de terrasses, d’escombraries i de parades del mercat municipal fins al final del 2020


El Grup municipal de Ciutadans (Cs) a Tordera ha proposat al Govern de l’Ajuntament l’anul·lació de la taxa de terrasses, la taxa d’escombraries i la taxa dels paradistes del mercat municipal, fins al final de l’any 2020. Així ho ha anunciat la portaveu de Cs Tordera, Miriam Rocabruna, que ha qualificat aquesta mesura com a “imprescindible” per a ajudar el comerç local a recuperar-se del terrible impacte econòmic provocat per la crisi de la Covid-19.

rocabruna taxes

Rocabruna ha recordat que, arran del tancament de la majoria d’establiments després de decretar-se l’estat d’alarma, l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament va llançar un paquet de mesures que incloïa eximir del pagament de les taxes “mentre l’establiment romangués tancat i l’activitat comercial suspesa”. Per això, Cs advoca perquè aquestes ajudes s’ampliïn amb l’objectiu de donar un marge de respir perquè els negocis de proximitat tornin a funcionar com abans de l’obligat tancament per la crisi sanitària.