El CEEB Tordera ja pensa amb el proper curs després de la suspensió de les lligues catalanes de bàsquet


La setmana passada la Federació Catalana de Basquetbol també va anunciar la suspensió definitiva de les diferents competicions catalanes de bàsquet. Un fet que pel CEEB Tordera no li repercuteix en cap conjunt ja no tenia cap equip en zona d’ascens o descens. Davant un curs on el primer equip recuperava la primera catalana femenina, l’objectiu de l’entitat era continuar creixent. Un fet que per les circumstàncies amb les que ens trobem es veurà totalment perjudicat.  Marc Alonso coordinador esportiu general creu que ha estat una situació rocambolesca la que han viscut però que s’ha de prioritzar la situació de la gent.

Alonso ceeb suspensio 1

Alonso feia una radiografia molta positiva del rendiment del primer equip femení fins al moment de la suspensió i també feia un balanç general dels equips base.

Alonso ceeb suspensio 2

Des del CEEB Tordera ja pensen amb la planificació del proper curs. Entre els projectes importants es troba la creació del sènior masculí, reforçar l’equip femení i apostar clarament pel creixement de l’entitat a través del suport de les escoles del municipi. Actualment ja tenen oberta la campanya de captació de nous jugadors/es.