LES ESCOLES DE TORDERA ULTIMEN ELS PREPARATIUS PER INICIAR EL CURS ESCOLAR AMB TOTAL NORMALITAT EL PROPER DILLUNS 14 DE SETEMBRE.


Més de 2.000 alumnes, començaran el proper dilluns, 14 de setembre, el curs escolar 2009/2010 a Tordera. Per aquest motiu, les escoles del municipi estan ultimant els detalls per tal que el curs comenci amb total normalitat.

L’escola pública Ignasi Iglesias viurà el segon any en el nou centre educatiu ubicat a l’avinguda dels països catalans. L’escola comptarà enguany amb 460 alumnes. El director del centre, Fernando Rodríguez, ens parla sobre les expectatives del curs.

L’escola Sant Josep, comptarà aquest curs amb 430 alumnes. El director, Àngel Vallicrosa, es mostra il·lusionat per l’inici del curs i ens parla sobre les novetats a nivell de primària i secundaria.

D’altra banda, l’escola Brianxa comptarà enguany amb uns 380 alumnes inscrits. El director del brianxa, Xavier Castillo assegura que el curs començarà amb total normalitat.

L’institut secundari Lluis Companys, comptarà amb més de 420 alumnes, repartits en ESO, Batxillerat i Cicles formatius. El director del centre, Angel Pous, assegura que el curs està totalment organitzat i avança les novetats del curs.

L’escola La Roureda, situada al veïnat de Sant Pere, començarà per segona vegada el curs en la nova escola industrialitzada. La directora del centre, explica com es presenta el curs d’enguany.

Per tercer any consecutiu, funcionaran els mòduls situats en el veïnat de Sant Andreu, en el que serà el futur centre d’educació infantil, primària i secundaria, que s’ubicarà en aquest veïnat. La directora del centre, ens parla sobre les novetats del curs. Aquest ceip Tordera, comptarà aquest curs 2009-20010 amb 130 alumnes.

L’escola d’hortsavinyà registra aquest curs una vintena alumnes entre infantil i primària.