S’OBRE A TORDERA UN NOU CENTRE DE FORMACIÓ ARTÍSTICA DIRIGIT PER CRISTINA LLOBET.


Aquest setembre comença un nou centre de formació artística a Tordera. El centre serà dirigit per la torderenca Cristina Llobet on s’oferiran diversos cursos i disciplines. Ella mateixa ens explica que podrem trobar en el centre.

El centre de formació artística de Cristina Llobet es troba al carrer amadeu vives, 12. Durant tota la setmana el centre estarà obert per donar informació i formalitzar inscripcions. Respecte, els preus del cursos, aquest seran competitius, tal i com explica Cristina Llobet.

Els horaris del centre seran flexibles per totes les edats, de dilluns a dissabte. El cursos del centre de formació artística començaran el proper dilluns, 14 de setembre i les inscripcions continuen obertes.