Promoció Econòmica organitza una sessió formativa online per a comerciants i empreses que vulguin iniciar-se al comerç en línia


L’Àrea de Promoció Econòmica ha organitzat una sessió de formació sobre comerç en línia per a empreses i comerços del municipi:

La sessió, que es presenta sota el títol “Adapta les eines ecommerce al teu negoci”, tindrà lloc dimecres 6 de maig, a les 10 h i serà de manera telemàtica. 

La formació està dirigida especialment a empreses de comerç i serveis que no utilitzen cap eina online per vendre o bé les utilitzen poc i volen conèixer alternatives. La formació es realitzarà mitjançant la plataforma “Zoom” i tindrà una durada aproximada 30-45 minuts. L’accés al curs es realitzarà mitjançant l’enllaç que es facilitarà dimarts 5 de maig per correu electrònic. En cas que sigui la primera vegada que la persona inscrita utilitza la plataforma Zoom, caldrà descarregar l’aplicació i  un cop descarregada s’haurà d’introduir la ID de la reunió i la clau de pau que es facilitarà dimarts 5 de maig.

Per a la sessió és aconsellable habilitar micròfon i càmera per tal de poder participar activament i realitzar consultes en directe, en cas de no poder, s’habilitarà un xat durant la formació.

La sessió de formació tindrà l’aforament limitat per garantir una bona connectivitat i comunicació amb els participants. En cas de superar el nombre màxim d’inscripcions (15) s’obrirà llista d’espera per poder repetir, si escau, la sessió de formació en línia. 

Us podeu inscriure a http://www.tordera.cat/formulari.php?id=8542