El CPTordera continuarà a l’OK Lliga Plata i ja comença a fer moviments a la plantilla pel proper curs


Aquest dissabte passat la RFEP va anunciar que finalment es suspendrien les competicions estatals. Només s’han aplicat ascensos i s’ha proclamat campió el FCBarcelona a l’OK lliga. En canvi s’ha rebutjat qualsevol possibilitat de descens. En el cas del CPTordera, ja es trobava en zona de permanència quan es van tancar el calendari i passús el que passés l’equip torderenc continuaria a la divisió de plata de l’hoquei patins.  El coordinador esportiu Sergio Alonso explicava que els sembla bé aquesta decisió presa i que és el que havien transmès a la institució competent.

Alonso situació lliga 1

Des del club ja estan comunicant canvis al primer conjunt. D’entrada ja han anunciat canvis a l’staff tècnic. Quim Hugas “Tete” agafarà les regnes com entrenador i Xavi González continuarà com a segon entrenador. Sergio Alonso ha renovat com coordinador i es mantenen els delegats Ramon Vinyolas, Jordi Planas i Josep Vila com a mecànic. Pel que fa als jugadors ahir dilluns van anunciar la renovació d’Albert Ramos, Miquel Grau, Eloi Roura, Héctor Giménez i Jordi Mateos. Sergio Alonso va explicar ahir a l’entrevista que tenen un 99% lligats a nous jugadors en total.

Alonso equip lliga 2

Estan a l’espera de veure com es desencalla l’opció de la continuïtat del jugador argentí Mauro Rabiti.

Tant el club com el jugador tenen voluntat de seguir vestint la samarreta torderenca. Alonso argumentava que pel tema econòmic no és senzill acabar d’acordar aquesta renovació.

Alonso Rabiti lliga 3

Durant els propers dies es continuaran anunciant incorporacions i renovacions.