IniciAppS’acorda crear una comissió de treball per gestionar la crisi del COVID-19

S’acorda crear una comissió de treball per gestionar la crisi del COVID-19

L’Ajuntament de Tordera va acordar el passat dijous la creació d’una comissió de treball per gestionar la crisi del COVID-19. La moció de la CUP, es plantejava com un nou enfocament a les reunions que tots els grups mantenen cada dijous, d’ençà que va començar la crisi sanitària. A banda de conèixer la informació de les actuacions i situació al municipi, la CUP proposava que la comissió de treball serveixi per dissenyar, amb la col·laboració de tots els grups del consistori, les polítiques públiques per donar resposta als damnificats de la crisi.

La moció va portar molta discussió entre els grups. En un primer moment, semblava que no tiraria endavant amb la negativa de Junts x Tordera, PSC i Més Tordera. Posteriorment, el PSC va proposar que si es retirava un punt de la moció sobre les modificacions de crèdit, es plantejarien canviar vot.  Escoltem el regidor Rafa Delgado.

comissio treball psc

El regidor de la CUP, Oriol Serra va acceptar prescindir d’aquest punt amb la voluntat d’arribar a un consens i acord. Serra recordava quina idea tenia de la comissió de treball.

comissio treball cup

Malgrat anunciar en un primer moment el vot en contra, el regidor de Més Tordera Xavier Pla també canviava de vot amb voluntat de consens.

comissio treball més tordera

La regidora de Ciutadans, Miriam Rocabruna va assegurar que la comissió que proposava la CUP permetria discutir i debatre propostes de tots els grups.

comissio treball ciutadans

El regidor d’En Comú Podem, Salvador Giralt es sumava a la posició de CUP i Ciutadans, i reclamava que les reunions fossin més operatives.

comissio treball ECP

La regidora d’ERC-Gent de Tordera-Jovent Republicà, Marta Paset va posar en valor les propostes que el seu grup ha fet arribar per diversos mitjans.

comissio treball erc

Junts x Tordera també es va sumar a la moció, però el regidor Josep Llorens  va aclarir que mai s’havia restringit quin era l’àmbit de treball de les reunions dels dijous. El coordinador del govern trobava estrany que la proposta de creació de la comissió arribés ara.

comissio treball junts x tordera

Després de l’estira-i-arronsa de govern i oposició finalment la moció es va aprovar per unanimitat. Les reunions i ara comissió de treball se celebren cada dijous a la tarda de forma telemàtica.

ÚLTIMES NOTÍCIES