Els representants de pubillatge seguiran un any més als càrrecs


A causa de la crisi del coronavirus, s’ha hagut d’aturar el país al complet. Sense activitat social ni activitat cultural, els representants de cada municipi i regió catalana en l’àmbit de pubillatge han vist com se’ls ha esfumat la possibilitat de participar en qualsevol tipus d’acte.

Tot i que la vigència del pubillatge a Tordera és d’un any, a nivell nacional s’ha comunicat a tots els representants que s’allargarà els seus càrrecs fins un màxim de la tardor del 2021 per compensar tot aquest temps de confinament. Aquesta mesura es pren després de conèixer que molts municipis han hagut de suspendre les festes majors i activitats culturals, de les quals els càrrecs de pubillatge en participaven setmana rere setmana. Ruth Maresme, Pubilla de Tordera 2019 es mostrava molt satisfeta per aquesta decisió que se’ls ha fet arribar des de Foment.

ruth pubillatge 1

Amb aquesta resolució, la Comissió de Pubillatge de Tordera ja treballa amb l’Ajuntament de Tordera per planificar les accions que es prendran a partir d’ara. De fet, tot i que el pubillatge havia quedat tancat a casa, el moviment no s’ha aturat. Algunes de les primeres accions que es duran a terme són a la celebració de Sant Ponç. Enguany, els representants torderencs seran els encarregats de presentar algunes de les propostes per celebrar aquesta festivitat torderenca des de casa. Les detalla la vigent Pubilla de Tordera al programa La Teranyina de Ràdio Tordera.

ruth pubillatge 2

Podeu seguir les activitats que proposa la Comissió de Pubillatge de Tordera, a més de conèixer el seu dia a dia a l’Instagram amb el nom: “pubillatgetorderenc”.