L’ESCOLA D’ADULTS OBRE AVUI EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ ALS DIFERENTS CURSOS.


La regidoria d’Ensenyament informa que des del proper dia 8 fins al 18 de setembre s’obre el període d’informació i inscripcions per a l’Escola d’Adults de Tordera. La principal novetat d’aquest curs serà la nova ubicació de les classes que enguany tindran lloc a les instal·lacions de l’antiga escola Ignasi Iglésias (C/ Dr. Fleming), excepte el cursos d’ordinador que es faran a la biblioteca.

Un any més, l’Escola d’Adults oferirà cursos de neolectors (dilluns, dimecres i divendres de 15h a 17h), alfabetització en castellà (dilluns, dimecres i divendres de 17h a 19h) i en català (dimarts de 9.30h a 10.30h), cursos d’ordinador per a tres nivells (nivell 1 i 3 divendres de 10 a 13h i nivell 2 de dijous de 10h a 13h), un curs de català escrit (dijous de 15h a 16.30h) i un curs d’anglès (dijous de les 16.30h a les 18h). La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro espera una bona resposta d’alumnes en el nou curs de l’escola d’adults.

El preu de la matrícula per inscriure’s a l’escola d’adults serà de 20€. Les inscripcions es podran formalitzar fins al 18 de setembre de dilluns a divendres, de 10h a 13h, a l’Oficina de Serveis Personals (Pl. concòrdia s/n). Els cursos començaran el 28 de setembre i les places seran limitades.