Avui es celebrarà el primer ple telemàtic de la història de Tordera


L’alarma sanitària pel coronavirus ha alterat també l’agenda política del municipi, i seguint les indicacions del departament de Salut es va haver de suspendre el passat Ple ordinari del mes de març i la Junta de Govern local. Aquests òrgans són claus pel funcionament de l’Ajuntament, ja que els regidors i regidores hi prenen decisions necessàries per l’activitat de la institució i el desenvolupament del poble. Així, i atenent que les mesures de confinament s’allarguen en el temps, Tordera celebrarà aquesta tarda el primer Ple municipal de manera telemàtica de la història. Escoltem a l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde ple telemàtic

Els 17 regidors i regidores que formen part del consistori, així com la secretària municipal i l’interventor, es reuniran per internet a les 19 h, cadascú des de casa seva. El ple comptarà amb 4 punts en l’ordre del dia. La sessió començarà amb una declaració institucional sobre el COVID19 a càrrec de l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia. Seguidament es debatran les tres mocions presentades, la primera la presenten el grups d’En Comú Podem i Esquerra republicana per a la regularització de les persones migrades que viuen a Catalunya; la segona i tercera moció la presenta la CUP per a la creació d’una comissió de treball per gestionar la crisi del COVID19 i per la reducció del cost polític del consistori per la crisi sanitària.

El ple acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes. Radio Tordera també farà un esforç tecnològic i oferirà, com és habitual, el ple en directe.