IniciAppAvui es celebrarà el primer ple telemàtic de la història de Tordera

Avui es celebrarà el primer ple telemàtic de la història de Tordera

L’alarma sanitària pel coronavirus ha alterat també l’agenda política del municipi, i seguint les indicacions del departament de Salut es va haver de suspendre el passat Ple ordinari del mes de març i la Junta de Govern local. Aquests òrgans són claus pel funcionament de l’Ajuntament, ja que els regidors i regidores hi prenen decisions necessàries per l’activitat de la institució i el desenvolupament del poble. Així, i atenent que les mesures de confinament s’allarguen en el temps, Tordera celebrarà aquesta tarda el primer Ple municipal de manera telemàtica de la història. Escoltem a l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde ple telemàtic

Els 17 regidors i regidores que formen part del consistori, així com la secretària municipal i l’interventor, es reuniran per internet a les 19 h, cadascú des de casa seva. El ple comptarà amb 4 punts en l’ordre del dia. La sessió començarà amb una declaració institucional sobre el COVID19 a càrrec de l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia. Seguidament es debatran les tres mocions presentades, la primera la presenten el grups d’En Comú Podem i Esquerra republicana per a la regularització de les persones migrades que viuen a Catalunya; la segona i tercera moció la presenta la CUP per a la creació d’una comissió de treball per gestionar la crisi del COVID19 i per la reducció del cost polític del consistori per la crisi sanitària.

El ple acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes. Radio Tordera també farà un esforç tecnològic i oferirà, com és habitual, el ple en directe.

ÚLTIMES NOTÍCIES