IniciAppL’empresa GESPORT organitza per aquest diumenge una activitat solidària per recaptar fons...

L’empresa GESPORT organitza per aquest diumenge una activitat solidària per recaptar fons per la Corporació de Salut Maresme – Selva

Per aquest diumenge 3 de maig amb repte principal de retornar l’esport a les diferents llars de la comarca, l’empresa GESPORT, especialitzada en organitzar esdeveniments esportives, ha organitzat una activitat solidària “Activa’t i suma”. Es tracta de sumar hores fent esport, ja sigui dins de casa o amb el temps establer a l’aire lliure, per tal de  sumar recursos econòmics que seran donats a la Corporació de Salut Maresme La Selva, per a la compra de material de protecció per fer front al Coronavirus. Noelia Pastor és la directora de GESPORT Maresme.

Pastor iniciativa 1

Des de córrer fins a l’escalada passant per Ioga, Zumba o caminada hi podeu participar a la distància. Això si, el més important és inscriure’s a www.activatisumamaresmelaselva.com. Aquí cal triar entre 3 opcions de donació: 5€, 10€ o 20€ que anirà destinat a la corporació sanitària. El participant haurà de sumar els minuts que ha dedicat a aquesta activitat i enviar un correu electrònic a info@activatisumamaresmelaselva.com informant de les dades i el temps dedicat a l’activitat. Tot seguit es podrà descarregar el diploma com a participant i col·laborador de la iniciativa. Noelia Pastor explicava que els hi ha anat bé que s’obri el desconfinament aquest proper cap de setmana.

Pastor iniciativa 2

Els participants podran anar compartint les seves experiències a través de les xarxes socials, posant l’etiqueta #activatisumamaresmelaselva. Des dels perfils de Facebook i Instagram de Gesport (@gesportmaresme) s’aniran donant consells i compartint les experiències dels participants durant tot el dia, així com actualitzant les dades d’hores i recaptació que es vagi duent a terme.

ÚLTIMES NOTÍCIES