La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme repartirà protectors facials a l’Ajuntament de Tordera


La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) reparteix aquesta setmana 1.300 protectors facials a 40 empreses i ajuntaments de la comarca. La iniciativa de la patronal vol donar resposta a la necessitat de molts sectors no essencials que el passat 14 d’abril van reprendre l’activitat presencial arrel del decret de l’estat d’alarma que relaxava les mesures de confinament.

En total, les pantalles van a parar a prop d’una quarantena empreses d’una quinzena de municipis. També en rebran set ajuntaments que han respost a l’oferiment de la FAGEM per proveir-los del material de protecció. Es tracta dels ajuntaments de Premià de Dalt, Cabrera de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Santa Susanna, Tordera, Arenys de Mar i Mataró, així com també el Consell Comarcal del Maresme. Escoltem Roser Moré, presidenta de FAGEM.

Roser Moré

La FAGEM ha obtingut el material a través de la partir d’un acord amb l’empresa osonenca Saheco, que a través de l’Unió Empresarial del Ripollès-UIER, ha cedit gratuïtament les diademes per fixar les proteccions, impreses en 3D. Les pantalles les ha comprat la FAGEM i n’ha assumit el cost per oferir les proteccions de manera totalment gratuïta a empreses i ajuntaments.

La distribució també va a càrrec de la FAGEM, que ja les ha començat a repartir. La previsió de la patronal és que les empreses i ajuntaments que n’han sol·licitat les puguin rebre, com a màxim, durant el cap de setmana.