Balanç positiu de l’ampliació de parades en el mercat dels dimarts


La regidoria de mercats va ampliar ahir les parades del mercat de fruita i verdura a la plaça de l’Església. A partir d’ara, s’han ampliat en 14 parades les propostes d’alimentació, amb les respectives distàncies de seguretat i higiene. Les noves parades s’han repartit per la plaça de l’Ajuntament, Plaça de l’església i el darrera l’església.

La regidora de mercats, Nàdia Cantero explica el motiu d’aquesta ampliació.

Nadia ampliacio mercat 1

Segons Cantero, el primer balanç de l’ampliació del mercat dels dimarts es bona per part dels comerciants i clients.

Nadia ampliacio mercat 2

Aquest dijous hi haurà el mercat a Sant Pere. L’Ajuntament de Tordera recorda que encara seguim en confinament, per tant, cal sortir només en casos de primera necessitat. L’estona autoritzada de sortida és només per a nens i nenes acompanyats d’un sol adult.