El centre “De Tots” fa una crida a donar aliments i productes de primera necessitat


El centre de distribució d’aliments i roba “De Tots” de Tordera multipliquen esforços per cobrir la crisi del coronavirus. Actualment, s’estan atenent els usuaris fora de les instal·lacions, per mantenir les mesures de seguretat decretades.

En Manel, coordinador del centre explica que s’ha incrementat molt la demanda de les famílies. Això es tradueix en el fet que el mes de Març, es va passar d’atendre a 80 famílies de mitjana a pujar fins a les 133 famílies.

demanda aliments 1

Aquesta forta demanda provoca que hi hagi una reducció d’estoc de productes bàsics com la llet, cereals infantils o bolquers. La situació també implica un augment de la despesa en fruita i verdura. Per aquest motiu, el centre fa una crida a persones o comerços que vulguin fer un donatiu que es posin en contacte amb ells.

demanda aliments 2

Per tal de poder realitzar la donació, això sí, es demana prèviament contactar amb el Rebost d’Aliments al telèfon 93 764 24 26. Des d’allà es donaran les indicacions per tal de poder ajudar complint les mesures de seguretat.

El Rebost “De Tots” està situat al Polígon de Can Verdalet de Tordera.