LA REGIDORIA DE CULTURA DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA TANCA DIJOUS EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE TREBALLS DEL CONCURS LITERARI PREMIS SANT JORDI 2005 I DEL CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE.


La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tordera aquest dijous el període de presentació de treballs dels Concurs literari de Sant Jordi i del concurs de Punts de Llibre.
Pel que fa els treballs del concurs literari, està destinat als majors de 19 anys s’estableixen tres modalitats: contes breus, poesia i recerca local. En les categories infantil i juvenil, per als joves d’entre 6 i 18 anys, s’estableixen les modalitats de prosa i poesia dividides en les categories següents: A: de 6 a 8 anys,
B: de 9 a 11 anys, C: de 12 a 14 anys i D: de 15 a 18 anys.
El tema serà lliure i cada participants podrà presentar un sol treball signat sota un pseudònim o lema. El veredicte del jurat es farà públic els dies 19 i 20 d’abril, a banda dels trofeus per a cada guanyador. Les bases del concurs literari Premis Sant Jordi de Tordera s’han adaptat a les bases de la Mostra Literària del Maresme, per la qual cosa l’Ajuntament es reserva el dret de presentar a aquest certamen els treballs que el jurat estimi oportuns.
La regidora de Cultura, Maria Àngels Cayró, ens parla sobre els premis Sant Jordi 2005.

D’altra banda, també es tanca dijous el concurs de Punts de Llibre, establert en 5 categories per edats. Els interessats a participar al concurs cal que recullin la cartolina específica pel treball a l’Ajuntament.
La regidora de Cultura, Maria Àngels Cayró, explica que enguany s’han establert noves categories en aquest concurs.

Els punts guanyadors seran reproduïts i es difondran durant les activitats de la Diada de Sant Jordi i també a la Biblioteca. Tots els treballs presentats estaran exposats al Teatre Clavé del 19 al 26 d’abril.