LA JUVÈNIA 2005 DE TORDERA ORGANITZA AVUI UNA VISITA GUIADA A LES CAVES PARXET. PER LA SEVA BANDA, TVE EMET AQUEST TARDA UN REPORTATGE SOBRE L’EXPOSICIÓ NACIONAL DE FILATÈLIA DE TORDERA.


La JUVÈNIA 2005 de Tordera continua avui amb una estafeta temporal de correus, amb un mata-segells especial commemoratiu de l’exposició. Els col·legi Sant Josep i l’institut Lluis Companys visitaran la mostra i realitzaran un taller d’iniciació a la filatèlia. A dos quarts de 4 de la tarda està prevista una visita a les caves Parxet. El portaveu del club filatelic, Josep Matas, ens parla sobre les activitats d’avui.

D’altra banda, el programa “Catalunya Avui” de Televisió Espanyola ofereix aquesta tarda un reportatge enregistrat dimarts sobre la juvenia de Tordera. Josep Matas, explica que s’hi podrà veure en la grabació.

L’emissió del programa serà a un quart de 8 de la tarda, a la 2 de Televisió Espanyola. El president del club filatelic de Tordera, Joan Isern, destaca la qualitat de les col·leccions exposades a Tordera.

Cal recordar que l’horari de la JUVÈNIA 2005 de Tordera és de 10 a 1 del migdia i 4 a 8 del vespre, fins el 4 de març.