EL CERCLE D’HISTÒRIA DE TORDERA ORGANITZA AVUI UNA XERRADA AMB UN SUPERVIVENT CATALÀ DELS CAMPS DE CONCENTRACIÓ NAZIS.


L’entitat Cercle d’història de Tordera, ofereix avui una xerrada parlant sobre els camps de concentració nazis i el paper que hi van tenir els catalans. La xerrada anirà a càrrec d’Enric Marcó, supervivent català d’un camp de concentració. En el transcurs de l’acte es veurà un vídeo sobre els camps de concentració editat per l'”Amical de Mauthausen”. El president del Cercle d’història, Xavier Serra, destaca la importància d’aquest acte.

Els darrers estudis sobre aquest tema han confirmat la presència de gent de Tordera en el camp de concentració de Mauthausen, tal i com explica Xavier Serra.

La xerrada, serà avui a les 8 del vespre al teatre clavé.
L’entitat va inaugurar, el passat dilluns, una exposició anomenada “Els catalans als camps de concentració nazis”, amb material de cedit per l’Amical de Mauthausen. La mostra romandrà oberta fins el 25 de febrer al Teatre Clavé.