L’OBRA “LA PLAÇA DEL DIAMANT” DE MERCÈ RODOREDA, “EL PRECIO” AMB JUAN ECHANOVE I UN RECITAL DE BOLEROS AMB MONCHO SÓN ELS PLATS FORTS DE LA PROGRAMACIÓ ESTABLE D’HIVERN DEL TEATRE CLAVÉ.


La Fundació del Teatre Clavé ha presentat la Programació Estable d’Hivern 2005, que començarà el proper 28 de gener amb el Cicle de Cine-club, co – organitzat amb l?entitat Cine-club 24 IPHS.
Els plats forts de la temporada seran les propostes de teatre amb “El precio” amb Juan Echanove i “La plaça del diamant” de Mercè Rodoreda. El Cicle de Lletra i Música del Segle XX presentarà un recital de boleros amb Moncho i la presentació del nou disc de Quimi Portet. El Cicle de Teatre Familiar ofereix una actuació d’una companyia belga i un concert de percussió.
Finalment, l’Entitat Cine-club 24 IPHS presentarà “Diario de una motocicleta”, “Bombon el perro” i “Memòria de los peces”. Com a novetat, torna enguany el Cicle de Música Popular i Tradicional de petit format, co-organitzat per l’Associació la Nostra Dansa. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, ens explica les propostes previstes en aquest cicle.

Les entrades pels diversos espectacles i concerts ja es poden retirar al Teatre Clavé o trucant al 93.765.05.72.