TORDERA ES CONVERTEIX AMB LA POBLACIÓ DEL MARESME AMB UN CREIXEMENT DE NATALITAT MÉS SIGNIFICATIU L’ANY 2004, SEGONS L’INSTITUT D’ESTADÍSTICA DE CATALUNYA.


Tordera s’ha convertit amb la població del Maresme amb un creixement més significatiu de naixements l’any 2004. Segons l’Institut d’Estadística de Catalunya, Tordera se situa en el primer lloc en l’increment de nens davant de pobles com Calella, Santa Susanna o Sant Iscle de Vallalta. Segons el Jutge de Pau de Tordera, Esteve Matas, l’any passat van néixer a la nostra població 160 nadons, dels quals 77 van ser nens i 83 nenes.

Respecte els noms d’aquest nens i nenes, Marc i Júlia van ser els més posats al Maresme. El jutge de Pau, Esteve Matas ens descobreix els noms més habituals dels nadons torderencs.

L’últim estudi de població de l’institut d’estadística de Catalunya mostra que l’edat de les mares s’equilibra prop dels 30 anys. Entre els 28 i els 37 s’hi acumula el major nombre de parts. També en aquest àmbit destaca un increment considerable de les mares solteres, una de cada quatre segons les dades del 2003.