Tordera registra el mes de març amb més atur dels últims anys


La crisi del coronavirus ha provocat que aquest mes de març hagi tancat amb una forta pujada de l’atur tant a Tordera com al Maresme i a Catalunya, sense comptar els ERTOs. A Tordera són 67 les persones que han perdut la feina durant aquest últim mes. Molts serien per finalització de contractes temporals o de jornada parcial. Aquesta xifra converteix aquest mes de març en el pitjor dels últims anys.

Amb l’increment d’aquest últim mes, a Tordera hi ha actualment 1.251 persones aturades i la taxa d’atur se situa als voltants del 15’7.

Al Maresme, són 1.041 les persones que han perdut la feina aquest mes de març. Això fa que el nombre d’aturats se situï en 26.215 persones i una taxa d’atur al voltant del 12’6%, també mig punt més que a finals de febrer.

A Catalunya, la xifra d’aturats ha augmentat aquest març en 21.833 persones, arribant d’aquesta manera als 410.047 desocupats.

Unes dades que no tenen en compte els ERTOs, ja que tot i rebre prestació d’atur les persones afectades no són donades de baixa de la Seguretat Social.