Ajuntament i voluntariat proveeixen de material de protecció als serveis essencials del poble


Protegir els treballadors que estan a la primera línia de foc. Aquest és l’objectiu marcat per administracions i veïns i veïnes des de fa setmanes. L’Ajuntament de Tordera i diversos grups de voluntariat s’ha mobilitzat les últimes setmanes per garantir que no faltin equips de protecció pels serveis essencials del poble.

L’Ajuntament de Tordera ha fet una compra de material per cobrir totes les necessitats i també han arribat material de la diputació de Barcelona i el consell comarcal del Maresme. Així ho explica l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde material

Paral·lelament, dos grups de voluntaris s’han organitzat a través de Facebook i whatsapp. El grup ‘Tot Tordera amb màscares’ ha fet els darrers dies entrega de 55 mascaretes a la residència Vitàlia l’Albert i 25 al Rusc. També han fet entrega de 219 mascaretes a serveis socials que s’han fet arribar als comerços del poble perquè en facin ús i alhora les reparteixin als seus clients.

El grup Pespuntes de solidaritat també han realitzat centenars de barrets quirúrgics que s’han entregat a hospitals de Calella, Mataró o Trueta de Girona i en diverses residències.