Els treballadors de Can Comte fan autoaillament quan van casa seva per protegir els residents


El personal de les residències d’avis de Tordera continuen fent un esforç heroic en protegir els seus residents. A la residència municipal Can Comte, els treballadors procuren fer autoaillament quan van a casa seva, per evitar portar el virus a la residència. Així ho explica a Ràdio Tordera, la seva directora Carmina Sanz.

can comte 1

A les residències de Tordera no s’ha detectat cap cas de coronavirus. Segons Carmina Sanz, bona part de l’èxit, és que una setmana abans de decretar-se l’estat d’alarma, a la residència ja es van impulsar mesures preventives.

can comte 2

Sans explica que a nivell intern s’han reorganitzat horaris amb torns més llargs.

can comte 3

Ja fa setmanes, les residències van tancar els centres de dia i van prohibir les visites de familiars.