EL CONSELL DE CULTURA ENTREGA ELS PREMIS DEL CONCURS DE PESSEBRES, QUE COMPTAVA ENGUANY AMB MÉS DE 30 INSCRITS.


El consell municipal de Cultura i la regidoria de Cultura, van entregar la setmana passada, els premis del concurs de pessebres. En la modalitat pessebres de catequesi, el primer premi va ser pel grup “Portal de Betlem”, el segon per “Pastorets” i el tercer per “Santa Nit”. En la modalitat de pessebres d’aparadors, el primer premi se’l va endur, Germans Lladó, el segon premi Núria i Joan Berney i el tercer va quedar desert. En la modalitat de pessebres col·lectius, el primer premi va ser per la Llar d’avis can compte, el segon va recaure en l’esplai i el tercer en l’escola Sant Josep. Finalment, en la modalitat de pessebres familiars, el primer premi va ser per la Família Gonzalez Muñoz, el segon per Sara Bellido Turró i el tercer va recaure en Lucía de Romera. La regidora de cultura, Maria Angels Cayro, va destacar la qualitat dels pessebres participants.

El jurat del concurs de pessebres estava format per membres del consell de cultura. Enguany, l’inscripció en el concurs va superar els 30 inscrits.