Les Policies Locals i Mossos d’Esquadra homenatgen al personal sanitari de l’Hospital de Calella


La Policia Local Tordera i altres policies locals de l’Alt Maresme i Mossos d’Esquadra van ser ahir al vespre a l’Hospital de Calella per fer un homenatge al personal sanitari d’aquest centre. A les 8 del vespre i davant de l’hospital van fer un sonor aplaudiment al personal sanitari que va sortir a la porta a retornar el gest mentre les senyals lluminoses dels vehicles il·luminaven l’escena. Aquest era el moment.

missatge policies locals

D’altra banda, l’equip d’infermeria del torn de nit de l’Hospital de Calella agraeix l’esforç que estan fent els nens i nenes durant el confinament.

Els professionals han gravat aquest vídeo per compartir amb ells els aplaudiments que reben cada dia, a les vuit del vespre. Els infants són dels més entregats i fidels al reconeixement que fa tota la societat a la tasca del col·lectiu de sanitaris.