Pediatria del CAP Tordera crea el canal d’Instagram @peditordera


L’equip de pediatria del CAP Tordera ha activat un perfil d’instagram per acompanyar a les famílies amb informacions útils sobre el COVID-19. La infermera de pediatria, Anna Pol explica que l’eina vol ser un complement per a les famílies, que aporti bones dinàmiques en aquest moments de confinament.

Anna Pol 1

El perfil és peditordera, i ja compta amb més de 30 seguidors/es. A través d’aquests comptes es volen divulgar continguts i eines útils per millorar la salut com ara les conferències i altres activitats com el taller d’alimentació complementària.Anna Pol explica per aquesta emissora com poden afrontar les famílies amb nens aquest dies.

Anna Pol 2

L’equip de pediatria de Tordera també té actiu a Instagram el perfil @comissiolactanciatordera, amb diverses informacions i recomanacions a mares lactants.

També es recomana utilitzar L’eConsulta una eina de comunicació digital entre els pacients i els professionals sanitaris que complementa l’atenció presencial. Permet a la ciutadania enviar consultes en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu al seu metge o infermera d’atenció primària i rebre resposta en un termini màxim de 48 hores en dies laborables.

Els pacients només poden accedir-hi des de La Meva Salut (LMS) amb l’autorització prèvia del seu metge o infermera d’atenció primària.

En el moment que un ciutadà envia una eConsulta es genera una visita en l’agenda del metge o infermera del centre de referència.