Baixen les sancions a Tordera per incomplir el confinament


La Policia Local de Tordera continua amb els controls per fer complir l’estat d’alarma i el confinament de la població.

La darrera setmana, la Policia torderenca ha sancionat a 40 persones per incomplir les mesures, ha identificat un total de 569 persones, a més d’haver controlat fins a 553 vehicles. Val a dir que s’ha produït una detenció per incompliment reiterat de l’ordre de confinament. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia recorda que els controls seguiran per fer complir les ordres de confinament, i alerta que les multes són elevades.

alcalde policia

La Policia Local de Tordera destaca que l’aturada de les feines no essencials s’ha vist reflectit als controls policials. S’han reduït les identificacions de persones i vehicles a la meitat i també s’ha reduït el nombre de sancions.