IniciAppEs posa a disposició de les famílies el Servei de Psicologia Municipal

Es posa a disposició de les famílies el Servei de Psicologia Municipal

L’Ajuntament de Tordera ha posat a disposició de les persones i famílies de Tordera, especialment aquelles que tenen infants al càrrec, el Servei de Psicologia Municipal, siguin o no famílies usuàries dels serveis socials.

Fins avui aquest servei seguia fent el seguiment de manera telefònica i telemàtica amb els usuaris derivats per Serveis Socials o Ensenyament. El regidor d’educació, Pau Megias explica a qui s’adreça el servei.

psicologia pau

A partir d’avui totes les persones que necessitin d’aquest servei caldrà que es posin en contacte amb Serveis Socials per tal que en valorin el cas i activin la derivació corresponent. Per contactar amb Serveis Socials cal trucar al telèfon 937642274.

També, per la seva banda, la Policia Local podrà derivar casos al Servei de Psicologia municipal si detecta situacions de risc en l’àmbit familiar. El telèfon de la Policia Local és el 937640615.

L’oferiment obert del Servei de Psicologia Municipal és un pas més en el suport de la gestió emocional del confinament i de la crisi de la COVID19. Fa dues setmanes també es va ampliar a les persones majors del 65 anys el servei de teleassistència gratuït.

ÚLTIMES NOTÍCIES