Noves dades actualitzades del Covid-19 als Hospitals de Calella i Blanes


Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, informen en relació als nous casos confirmats per coronavirus SARS-CoV-2 als hospitals de Calella i Blanes.

Als centres hospitalaris de la Corporació aquest diumenge hi ha hagut 4 nous casos, s’han produït 2 noves defuncions i s’ha donat una nova alta, a dia d’avui són 60 el total de persones hospitalitzades per aquesta malaltia.

A l’Hospital de Calella s’han confirmat 2 casos nous per coronavirus. S’ha donat d’alta 1 nou pacient. I s’ha registrat 1 nova defunció. El dia d’avui hi ha un total de 31 pacients ingressats al centre per aquesta malaltia.

A l’Hospital de Blanes ahir es van confirmar 2 nous casos positius per coronavirus. I s’ha produït 1 nova defunció. Actualment, el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia és de 29 pacients.

D’altra banda, amb relació al nombre de professionals sanitaris positius la xifra és de 76.