La brigada desinfecta carrers i espais de concurrència en dies de confinament


La Brigada Municipal de Tordera, un dels serveis que l’Ajuntament de Tordera ha establert com a essencial en compliment del Reial Decret Llei aprovat pel Consell de Ministres, ha iniciat un pla de desinfecció específic en aquells espais públics de la població que poden presentar una major concurrència de persones.

D’aquesta manera, les tasques de la brigada passen a reforçar la intensificació de les tasques de neteja iniciades a Tordera des de l’inici de la declaració de l’estat d’alarma pel coronavirus, parant una especial atenció en aquells carrers i espais que poden presentar una major afluència de persones, com ara carrers comercials, zones exteriors de supermercats, CAP, benzineres, l’estació o farmàcies. Ho explica la regidora d’obres i serveis, Bàrbara Vergés.

bàrbara desinfeccio 1

Vergés recorda que el pla de desinfecció és flexible i adaptable a les necessitats.

bàrbara desinfeccio 2

Aquests treballs se sumen als ja engegats fa dies per l’empresa adjudicatària, consistents en la intensificació de la neteja i desinfecció de contenidors i boques de contenidors soterrats i dels espais urbans més concorreguts amb pressió d’aigua, detergents, lleixius i productes desinfectants específics.