Obert un nou canal per rebre totes les mostres de suport que la ciutadania envia als professionals i pacients


Durant les darreres setmanes, a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva han estat nombrosos els missatges de suport que han anat rebent per part de ciutadans anònims, i també d’escolars, dirigits als professionals per agrair-los tota la feina que estant duent a terme per fer front a la Covid-19. 

Per poder canalitzar tot aquest material que arriba, s’ha obert un nou canal perquè les persones que ho desitgin puguin continuar enviant els agraïments i mostres de suport als professionals sanitaris, i també als pacients.

Cartes, dibuixos, notes de veu, missatges, vídeos…tot aquest material el podeu fer arribar a través del correu electrònic  endavant@salutms.cat o també etiquetant-nos a les xarxes socials amb el hastagh #endavantCSMS.