La iniciativa la ràdio al balcó arriba a tot Catalunya


Després de l’èxit de la setmana passada a la zona de l’Alt Maresme i la Selva Maritima la iniciativa treu la ràdio al balcó arribarà avui a tota Catalunya.

#TreuLaRàdioAlBalcó és una iniciativa promoguda per Nova Ràdio Lloret, Ràdio Blanes, Ràdio Calella Televisió, Ràdio Palafolls, Ràdio Pineda, Ràdio Tordera i Ràdio Sant Pol que s’ha estès a la resta de ràdios locals del país. Els dimecres, a les 17:30h, s’invita els oients a sintonitzar l’emissora, apujar el volum i treure els aparells als balcons i finestres per escoltar arreu la mateixa cançó.

#TreuLaRàdioAlBalcó compta amb el suport de la XAL i dels grups i cantants de les cançons que s’hi escoltaran. Si l’actualitat informativa ho permet, cada dimecres a les 17:30h emetran una mateixa cançó, amb l’objectiu que els ciutadans la ballin al balcó per crear bons moments col·lectius. Avui es podrà escoltar ‘Sta guai‘ dels Oques Grasses.