FotoclubTordera segueix la formació via online


Fotoclub Tordera ha hagut de suspendre totes les activitats que tenia previstes davant l’aixecament de l’estat d’alarma arreu del país. Així ho ha comunicat l’entitat torderenca via xarxes socials, després del confinament anunciat durant aquests dies.

Per una banda, l’entitat ha suspès el 9è concurs de Fotografia Digital Pont de Ferro 2020. El concurs estava reconegut per la Federació Catalana de Fotografía. També, a conseqüència de la suspensió de la Fira Mercat del Ram, s’ha suspès el Concurs Digital que s’havia preparat per a l’ocasió.

Tot i això, la via telemàtica és una de les solucions que s’ha trobat per mantenir activitats com l’Aula Virtual. Aquesta és una activitat mensual dirigida a tots els socis de l’entitat. Xavier Llop, president de Fotoclub Tordera, explica de què tracta l’activitat i com es realitzarà.

fotoclub xavi llop 1

Per altra banda, també es durà a terme una activitat oberta a tothom: la Formació 2.8: Tècnica per fotografiar paisatges. Xavi Llop en parla en declaracions a Ràdio Tordera.

fotoclub xavi llop 2

El preu és de 10€ i arrencarà el proper 3 d’Abril a les 8 del vespre. Poden inscriure’s al web www.fotoclubtordera.cat.