La Policia Local de Tordera ha denunciat 63 persones per incomplir el confinament durant l’última setmana


La Policia Local de Tordera augmenta les restriccions d’acord amb les mesures aplicades a tot el territori. Tot, doncs, en motiu del confinament per evitar el contagi del coronavirus, els cossos de seguretat han aplicat mesures restrictives i sancionadores per evitar que la gent surti de casa i ajudi en la propagació de la pandèmia, sempre amb la salut de tothom entre cella i cella.

La darrera setmana, la Policia Local de Tordera, ha identificat un total de 1075 persones des de la decretació de l’Estat d’alarma, a més d’haver controlat fins a 998 vehicles. El total de denuncies han estat 63. Explicava les dades el caporal de la Policia Local, Carlos Aleman.

poli 1

D’aquest total, però, la gran majoria s’ha fet aquest passat cap de setmana on, malauradament, hi ha hagut “molt de moviment”. Tot i la crida de les autoritats sanitàries per quedar-se a casa, concretament aquest cap de setmana a Tordera s’ha denunciat a 39 persones per incomplir la llei de confinament i sortir al carrer sense motiu de força major. Aleman diu que la ciutadania encara no és conscient de la situació.

poli 2

Així mateix, la Policia Local de Tordera demana la màxima col·laboració ciutadana per captar infraccions o incidències. Per això, es demana que la gent truqui davant de qualsevol fet que els sembli irregular, assegurant que les dades d’aquella persona són totalment anònimes.