66 persones hospitalitzades per Covid-19 als centres de la corporació


Als centres hospitalaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva aquest diumenge hi ha hagut 10 nous casos positius de Covid-19 i en són 66 el total de persones hospitalitzades per aquesta malaltia.

A l’Hospital de Calella s’han confirmat 5 nous casos per coronavirus. I s’ha registrat una nova alta, també hi ha hagut dos trasllats i una defunció. El dia d’avui hi ha un total de 31 pacients ingressats al centre per aquesta malaltia.

A l’Hospital de Blanes avui s’han confirmat 5 nous casos positius per coronavirus. Aquest diumenge s’han registrat 4 defuncions, una alta i un trasllat. Actualment, el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia arriba als 35 pacients.

D’altra banda, amb relació al nombre de professionals sanitaris la xifra s’eleva a un total de 81 persones afectades.