La sardana sobre Tordera “Reconeixement” candidata a La Sardana de l’Any


La sardana “Reconeixement” lligada a la cultura i història de Tordera es troba al concurs “La Sardana de l’any”. Aquesta sardana va néixer per ser un homenatge als antics membres de l’entitat La Nostra Dansa i es va presentar en el dinar anual de socis. L’autor és el torderenc Carles Llopart, ell mateix explicava l’origen i el significat de la sardana.

llopart sardana1

La sardana “Reconeixement” encara es troba en fase de qualificacions, però els vuit finalistes aniran al concert final el dissabte 30 de maig de 2020 al teatre La Faràndula de Sabadell. Allà es tocaran aquestes vuit sardanes per una cobla professional i la Confederació Sardanista entregarà el guanyador el premi que consta de que la sardana guanyadora entri al repertori de diverses cobles catalanes. Carles Llopart destacava el reconeixement i l’alegria que suposa entrar a aquest concurs.

llopart sardana2

Les votacions es tanquen el proper dilluns 30 de març a les 14:00h. Per enviar el vot i escollir entre una de les quatre sardanes d’aquesta fase s’ha d’accedir al web lsda.cat.