El Club Futbol Tordera invertirà en material sanitari pel CAP de Tordera


El Club Futbol Tordera ha anunciat que col·laborarà amb la lluita contra el COVID-19. Com han explicat en un comunicat oficial de l’entitat, han decidit invertir econòmicament en material sanitari pels professionals del CAP de Tordera.

Els diners surten d’un pot que el Club Futbol Tordera porta acumulant des de l’inici d’aquesta temporada. Al principi, es va acordar amb els entrenadors de totes les categories del Club una recaptació econòmica per a aquells entrenadors que, després del cap de setmana, no haguessin fet una valoració del partit per escrit. Els diners havien d’anar destinats a una celebració conjunta i familiar de l’equip d’entrenadors de tot el club al final de la temporada. Tot i així, davant les situacions actuals, l’equip tècnic ha acordat amb l’equip coordinador, prioritzar la salut de la gent marcant-ho com a prioritat. Així ho explicava el coordinador del CF Tordera, Oriol Vila, al programa especial de Ràdio Tordera Bona tarda a tothom.

cft material sanitari

Els diners es traduiran en material sanitari com mascaretes, desinfectant, ulleres i tot tipus d’equips de protecció individual (EPI) que necessitin els professionals del CAP de Tordera.